Resume

Drømmen startede i 2006 da Rune købte sin første Landrover.

Han har altid gerne villet køre fra Danmark til Kina, og har utallige gange prøvet at overtale familien til at tage med.

Vi har nu købt en ny Landrover og vil gøre drømmen til virkelighed. Godtnok går turen ikke til Kina, men til Thailand.

Turen starter fra Skovby 1. maj og varer ca. 8 måneder

Blue Lagoon

Blue Lagoon
William gør klar til spring

Brumbassen på udflugt

Brumbassen på udflugt
Brumbassen på vej til Blue Lagoon, Vang Vieng

lørdag den 6. november 2010

De sidste indkøb

Lørdag d. 6. november 2010:


Sidste dag i Thailand, sidste dag i Bangkok, sidste dag på vores eventyrlige rejse.

Vi hoppede i en taxi og kørte ud til det område i Bangkok hvor alle storcentrene ligger. Det en kæmpemæssige storcenter efter det andet ligger som perler på en snor et godt stykke fra centrum. Vi manglede at købe et par julegaver og desuden går tiden noget hurtigere når man kigger på butikker(sådan føler det meste af familien det ihverttilfælde).

Der blev shoppet sko, bukser, tshirts osv. Det er jo vinter når vi kommer hjem og det eneste tøj vi har med er shorts og tshirts. Vi kunne godt se på det hele at vi ville få problemer med at få plads til vores sager i de to tasker vi har med. Men, det er jo det gode ved at rejse med børn, de må også tjekke en taske ind på flyet. Vi fik taxien til at holde ind til siden på vej hjem et sted hvor vi kunne købe en ekstra taske. Det blev bare en billig indkøbspose, men god nok til en enkelt flyvetur.

Tilbage på hotellet var det blevet sidst på eftermiddagen. Vi besluttede at gå ned af gaden og få den sidste omgang fodmassage. William, Lilli og Rune fik fodmassage, Maria fik pedicure og lakeret negle og Amelie løb rundt og spiste kiks og flirtede med thai damer. Efter end session, gik børnene og Maria hjem. Rune blev tilbage og fik en times Thaimassage. Han har været forkølet og haft ondt i musklerne de sidste par dage og trængte til at blive banket igennem.

Da alle var samlet igen, fandt vi et gadekøkken hvor vi fik lidt nudler, kylling og forårsruller. Tilbage på værelset fik vi prøve pakket og vejet tasker, ingen problemer.

Vi satte vækkeuret til 0620....så tidlig har vi vist ikke sat det til de sidste 6 måneder.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar