Resume

Drømmen startede i 2006 da Rune købte sin første Landrover.

Han har altid gerne villet køre fra Danmark til Kina, og har utallige gange prøvet at overtale familien til at tage med.

Vi har nu købt en ny Landrover og vil gøre drømmen til virkelighed. Godtnok går turen ikke til Kina, men til Thailand.

Turen starter fra Skovby 1. maj og varer ca. 8 måneder

Blue Lagoon

Blue Lagoon
William gør klar til spring

Brumbassen på udflugt

Brumbassen på udflugt
Brumbassen på vej til Blue Lagoon, Vang Vieng

lørdag den 10. april 2010

Gæstebog

Som I kan se i venstre side har vi tilføjet en gæstebog. Vi håber at den vil blive brugt flittigt til beskeder hjemmefra DK under vores rejse.

Så til alle jer der læser vores blog ... skriv endelig en lille besked og gør os glade      :-)

Til info har vi overnattet endnu en gang i tagtelt. Igår til fødselsdag i Rodskov hos Runes forældre manglede der sovepladser til de mange overnattende gæster..... William og Lill vandt en plads indendørs mens Rune, Maria og Amelie sov dejligt i telt på taget af Brumbassen :-)

Lige i disse dage arbejder vi på at skaffe lydbøger både til børn og voksne. Det kan jo være god underholdning i mange situationer: når der skal tilbringes mange timer i bilen, inden man skal sove osv. Så vi låner lydbøger på biblioteket og ligger på PCen så vi har noget at vælge imellem til vores MP3-afspillere.

Desuden forsøger vi at skaffe undervisningsmaterialer til vores lille "hjemme-skole" og få et overblik over hvad "pensum" William og Lilli skal igennem på de 8 mdr de er fraværende.

Vi snakker også meget om hvor meget tøj osv hver mand kan/må medbringe til turen (vi skal virkelig begrænse os for at få plads til det hele i Brumbassen) William overvejer pt om han skal medbringe 3 sovebamser og istedet skære antal af underbukser ned til 2 stk! Lad os håbe han træffer den rigtige beslutning :-)))

1 kommentar:

  1. Kære Wlliam
    Vi kan godt forstå at du hellere vil have 3 bamser med og kun to par underbukser, for din kære mor skal nok sørge for at du altid har rene underbukser ;=)

    Husk nu at passe rigtig godt på alle dine bamser på din tur, for ude i den store verden er der mange der gerne vil stjæle bamser. Men der er ingen der gider at stjæle et par beskdte underbukser med bremsestreger i ;=)

    God tur fra Magnus, Rasmus og Frederikke Bager
    Frederikke har desværre allerede fået stjålet to bamser ved et indbrud i Mary.

    SvarSlet